Mira-sol obre avui un cap de setmana de Festa Major


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Festa Major de l'any passat

Imatge d'arxiu de la Festa Major de l'any passat

Mira-sol celebra la seva Festa Major de divendres a diumenge en una gresca amb una trentena d'activitats per a tothom que arrencarà amb el pregó de l'Associació Hort Mira-sol. La majoria de propostes, organitzades per una vintena d'entitats del barri, tindran lloc als voltants del casal del districte. La música, la teca, l'esport i la cultura són els ingredients d'una celebració pensada per a tot tipus de públics.

Divendres
La festa arrencarà aquest divendres a les vuit de la tarda amb el pregó de l'Associació Hort Mira-sol. Les activitats seguiran amb un pícnic a dos quarts de nou a la Masia de Can Rabella de Can Mates i a dos de deu amb la representació de 'Tirant lo Tirant', al Teatre de Mira-sol a càrrec de la companyia Mira-sol Teatre. A les deu de la nit hi haurà cinema a la fresca a Can Rabella i a dos quarts d'onze, nit de sevillanes al restaurant La Ponderosa.

Els Diables de Sant Cugat il·luminaran el districte a les onze de la nit amb un correfoc familiar que recorrerà els carrers de Mira-sol. La jornada acabarà amb la Nit Jove, una festa que arrencarà a la mitjanit a l'entorn del casal.

Dissabte
El Pàdel Mira-sol organitza una jornada de portes obertes de deu del matí a una del migdia. D'onze a una, tothom està convidat a refrescar-se amb la festa de l'aigua, al Casal de Mira-sol. De dos quarts d'onze a dos de dues el Mira-sol Centre se suma a la gresca amb ball i activitats infantils.

A la tarda, a dos quarts de cinc, tindrà lloc el campionat de petanca, al Club de Petanca. Les inscripcions es poden realitzar el mateix dia in situ. Al casal, de cinc a set tindrà lloc un taller de remeis populars per al·lèrgies. A dos quarts de sis, proposta doble: partides simultànies d'escacs i tarda de jocs col·laboratius. La dansa popular catalana, la sardana, es podrà ballar amb la cobla Ciutat de Granollers a les set de la tarda, davant del casal. DXoc Teatre tanca les activitats de la tarda amb la representació d''En Bert no hi toca', al Teatre del Casal de Mira-sol.

A la nit, a dos quarts de deu, tindrà lloc el tradicional sopar de carmanyola al casal, on mitja hora més tard se celebrarà el tradicional karaoke. A dos quarts de dotze de la nit tindrà lloc la nit de ball, amb la música dels Balahits.

Diumenge
L'últim dia de festa major començarà amb una bicicletada popular pels carrers de Mira-sol a dos quarts d'onze del matí que sortirà i acabarà al casal. Quan acabi la ruta, tothom podrà remullar-se a la festa de l'escuma a les dotze del migdia.

A la tarda, de sis a vuit, l'Hort de Mira-sol oferirà una sessió de portes obertes. A les sis i a les set, tallers de cultura popular: primer un de castells, després un de ball de bastons. A dos quarts de set tindrà lloc el ball del Casal d'Avis de Mira-sol.

La Festa Major acabarà a partir de les nou del vespre, amb la tradicional cantada d'havaneres a càrrec d'Els Pescadors de l'Escala i amb un tast de rom cremat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.