Els firaires donen 672 fitxes per a infants i joves dels serveis socioeducatius municipals


  • Comparteix:

La fira aposta per la solidaritat, la seguretat i l'eficiència energètica

La fira aposta per la solidaritat, la seguretat i l'eficiència energètica

Els firaires han donat als serveis socials municipals 672 fitxes per a les atraccions de Festa Major. L'Ajuntament les repartirà entre infants i joves que participen als serveis socioeducatius municipals, com els Centres Oberts i el Taller Jove i els infants sahrauís que viuen al pis que gestiona SCAPS i l'Associació Gilgal Solidari. La donació forma part del concurs públic de la fira d'atraccions, que entre els mèrits incloïa clàusules socials.

L'Ajuntament també recollirà més fitxes de franc de cara a les fires de les festes majors de Mira-sol, la Floresta, les Planes i Volpelleres.

Una fira segura
El concurs públic de la fira també s'ha centrat en potenciar la seguretat i l'eficiència energètica de les instal·lacions. Als interessats, se'ls ha exigit per escrit tots els permisos tècnics de les instal·lacions i s'han inclòs clàusules per millorar la il·luminació amb llums de baix consum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.