La pluja marca l'inici de la Festa Major a Sant Cugat


  • Comparteix:

La pluja ha marcat l'inici de la Festa Major a Sant Cugat. Els forts ruixats que han caigut entre la tarda i el vespre d'aquest dijous han obligat a suspendre gairebé totes les activitats previstes per seguretat. La pluja ha obligat a suspendre totes les activitats als escenaris i només el pregó i la caseta del CPA han resistit a l'aigua.



Pocs minuts abans del seguici d'inici, un ruixat amb calamarsa inclosa ha deixat xops els carrers de la ciutat i no ha permès fer la primera activitat de cultura popular de la festa. La responsable de seguicis de la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat Irene Llamas ha lamentat que no s'hagi pogut fer.

Irene Llamas

Fa pena que plogui avui, ha fet molts dies de calor i teníem ganes de sortir a fer l'esclat i començar la Festa Major.


Poc després del pregó s'ha decidit que cap de les activitats es pogués fer i els espais han readaptat horaris, com la Festa Major Alternativa, que ha passat a aquest divendres.

Sí que ha pogut iniciar amb normalitat la caseta del CPA i ha posat a disposició de la ciutat les tradicionals tapes, 'rebujito' i actuacions de ball. Els regidors, com és habitual, han visitat l'espai i també ho ha fet l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que s'ha mostrat esperançada que la Festa Major lluirà amb la millora de les previsions meteorològiques.

Carmela Fortuny

Jo diria que aquesta pluja ha fet que lluïs el més bonic de tots nosaltres. Havíem de prendre decisions conjuntes i mantenir la calma. Hem tingut un gran pregó, però no hem pogut fer el seguici. Demà el podrem fer amb un sol fantàstic.


S'espera que el temps millori durant el cap de setmana i que es pugui gaudir de la festa amb normalitat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.