Els StQlímpics reivindiquen el respecte a la diversitat en el pregó de Festa Major


Temes relacionats

La pluja marca l'inici de la Festa Major a Sant Cugat (29/jun/18)


  • Comparteix:

Els usuaris dels centres que fan possible la iniciativa dels StQlímpics han reivindicat el respecte a la diversitat en el pregó de Festa Major que ha donat el tret de sortida a quatre dies de celebració a la ciutat. Cinc representants del col·lectiu han estat els encarregats d'adreçar-se als santcugatencs per reclamar una vida en digna i en igualtat de condicions. És per això que els StQlímpics han aprofitat per fer una crida a trencar les barreres i han convidat els veïns i veïnes a conèixer'ls millor.



Els membres dels StQlímpics han posat sobre la taula la seva valentia davant les adversitats de la vida.

Pregoners

Som tan diversos que podem trencar els límits de la societat perquè la vida és molt més. La vida és contemplar, respectar, estimar, compartir i ajudar. La vida és tenir valentia. En això som experts.


Els representants han aprofitat per donar les gràcies als professionals dels centres on treballen i viuen.

Pregoners

Un equip humà sensible i competent, que ens cuida i es preocupa per nosaltres i pels nostres drets. Professionals de cada dia que contribueixen a que avancem amb pas ferm i segur.


Per acabar els StQlímpics han demanat 'una mica d'ajuda' per millorar i perquè entre tots 'puguem canviar les coses'. Això sí, s'han acomiadat desitjant una molt bona Festa Major a tothom on, diuen, 'toca ballar i divertir-se'.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.