La Festa Major tindrà servei nocturn ininterromput de FGC


  • Comparteix:

Els FGC circularan tota la nit / Foto: FGC

Els FGC circularan tota la nit / Foto: FGC

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferiran un servei nocturn ininterromput les nits de Festa Major, del 28 al l'1 de juliol. En concret, el servei es prestarà amb la línia S1 (Terrassa), ja que també donarà cobertura a les festes majors de Rubí i Terrassa. Totes tres ciutats van demanar a l'empresa aquest servei. A Sant Cugat, en concret, es va aprovar una moció, original d'ERC-MES, al ple de maig.

Hi haurà un tren cada hora i totes les estacions de la línia S1 i el Funicular de Vallvidrera estaran en servei per enllaçar amb el servei de trens. Durant el torn de precs i preguntes del ple de juny, la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, ja va avançar que les converses amb l'operador anaven a bon ritme que intentarien concretar-ho a temps. D'aquesta manera, es complementa la mobilitat per la festa grossa de Sant Cugat, que ja inclou un reforç de l'autobus llançadora i la gratuïtat de les àrees verdes i blaves.

FGC ja ofereix servei durant tota la nit per a altres celebracions, com per exemple Cap d'Any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.