Free Romeva vol que el groc 'inundi' la Festa Major i repartirà 8.000 vanos amb el lema 'Llibertat'


Temes relacionats

Raül Romeva felicita els pregoners de la Festa Major amb una carta des de la presó d'Estremera (28/jun/18)

PP, Cs i PSC critiquen la carta de Romeva llegida abans del pregó i marxen del balcó (28/jun/18)


  • Comparteix:

Free Romeva aglutina amics i entitats pròximes al polític santcugatenc

Free Romeva aglutina amics i entitats pròximes al polític santcugatenc

L'agrupació Free Romeva vol que la Festa Major sigui 'el més groga possible' per fer evident que 'no és una festa normal' a causa de l'absència dels exconsellers santcugatencs Raül Romeva i Clara Ponsatí. Els integrants de la campanya repartiran uns 8.000 vanos de color groc perquè no s'oblidi 'una situació profundament injusta'. Juntament amb l'ANC i Òmnium, Free Romeva també ha involucrat les entitats de cultura popular amb l'objectiu de fer arribar el groc 'a tots els racons de la Festa Major' tant amb elements materials com a través dels parlaments.

La portaveu de Free Romeva, Anna Ibáñez, assegura que volen gaudir de la festa però sense oblidar la situació de Raül Romeva i Clara Ponsatí.

Anna Ibáñez

Malgrat gaudir-la com cada any, aquesta no és una Festa Major normal perquè ens falta el Raül i la Clara Ponsatí. Els volem reivindicar, que no s'oblidi la situació profundament injusta que vivim.


L'agrupació ha descartat fer cap activitat concreta però Ibáñez apunta al seguici d'inici a la diada castellera de diumenge a la tarda com a moments en què la reivindicació es farà especialment visible. Els prop de 8.000 ventalls grocs es repartiran al llarg de tota la festa excepte al 'Paga-li Joan'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.