Civisme i solidaritat, trets diferencials de la Festa Major de Sant Cugat

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha agraït a tothom el desenvolupament de la gresca


  • Comparteix:

Milers de persones han gaudit de la festa grossa / Foto: Localpres

Milers de persones han gaudit de la festa grossa / Foto: Localpres

L'Ajuntament ha posat en valor el transcurs de la Festa Major de Sant Cugat d'enguany. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha reivindicat l'aposta per un model de festa 'amb emprenta santcugatenca i que visualitza la cultura popular i tradicional'. Fortuny ha agraït a tots els santcugatencs el civisme amb el qual han viscut la gresca i ha subratllat la solidaritat de la qual s'han impregnat moltes activitats, ja sigui perquè recaptaven fons per causes solidàries o bé perquè s'ha mantingut viu el record als polítics empresonats o a l'exili per l'1-O.

Tot i que la gresca va començar amb pluja, fet que va obligar a suspendre i ajornar activitats, l'agenda s'ha pogut desenvolupar amb normalitat i el bon temps ha acompanyat. Milers de persones han gaudit d'una festa major que reivindica la identitat santcugatenca. Ho ha explicat l'alcaldessa.

Carmela Fortuny

És un model de festa amb empremta santcugatenca. És una festa on es reivindica la cultura popular, on volem que toquin grups locals. Una festa amb segell santcugatenc.


La Festa Major ha comptat amb la participació de més de 200 treballadors i voluntaris. Fortuny els ha agraït la implicació i ha reivindicat les festes de caire local.

Carmela Fortuny

Reivindico aquestes festes de caire local, on és la gent qui la crea, la participa i la gaudeix.


Enguany moltes activitats han estat destinades a entitats i projectes de cooperació. L'alcaldessa també ha defensat que en diversos actes s'hagi recordat els polítics empresonats i exiliats per l'1-O.

Carmela Fortuny

Aquesta és una festa major que no és com la de cada any. Enguany dues persones no hi poden ser: en Raül Romeva, dels Gausacs, i la Clara Ponsatí.


Milers de persones han gaudit d'una festa grossa que ha estat possible gràcies a centenars de treballadors municipals i voluntaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.