El servei de FGC durant les nits de Festa Major genera més de 4.000 nous viatgers


Temes relacionats

La Festa Major tindrà servei nocturn ininterromput de FGC (27/jun/18)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels FGC

Imatge d'arxiu dels FGC

Un total de 4.238 viatgers han utilitzat la línia S1 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya durant les nits de Festa Major. Per primera vegada, l'empresa ha ofert trens de manera ininterrompuda entre mitjanit i les cinc del matí, coincidint amb les festes grosses de Sant Cugat, Rubí i Terrassa. L'estació de Sant Cugat ha estat la que més volum de viatgers ha regitrat durant les nits de celebració.

Per poblacions, Sant Cugat, amb sis estacions a la línia S1, ha generat la major demanda, amb 1.774 clients en aquesta ampliació del servei. Només l'estació de Sant Cugat ha tingut 1.590 viatgers. A Rubí s'han registrat 770 usuaris i en el conjunt de les estacions de Terrassa 1.099 viatgers.

La nit de major demanda ha estat la de dissabte amb 2.032 usuaris, seguida de la divendres amb 1.132.

Segons l'operador, amb aquestes xifres s'ha cobert el 25% del cost de l'ampliació del servei durant les nits. De moment, la mesura, que enguany van reclamar els tres consistoris fruit de mocions aprovades pels plens, està en fase d'estudi i valoració per decidir si es repetirà l'any vinent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.