Tres detinguts en operatius contra robatoris durant la Festa Major de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la comissaria de la Policia Local de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la comissaria de la Policia Local de Sant Cugat

La Policia Local ha detingut tres persones per diversos fets en el marc d'operatius contra robatoris coordinats durant la Festa Major. En concret, es tracta de dues persones enxampades a Valldoreix per un presumpte delicte de robatori en grau de temptativa i d'un menor d'edat que durant un operatiu de prevenció de robatoris va ser detectat amb 100 bosses de plàstic amb una substància vegetal, possiblement marihuana.

Segons ha informat el cos policial local, en el cas del menor, els fets van succeir dijous passat, quan en el dispositiu de prevenció de robatoris en interior de domicili el van detectar amb material susceptible de ser emprat en delictes contra la salut pública i va ser detingut.

Les altres dues detencions es van concretar dissabte en un dispostiu conjunt entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra també contra robatoris. Les dues persones van ser enxampades in fraganti a Valldoreix quan, presumptament, intentaven un robatori amb força.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.