Mossos lliura a Càritas aliments furtats en supermercats de Sant Cugat i Barcelona


  • Comparteix:

Els presumptes lladres, enxampats en un supermercat / Foto: CC

Els presumptes lladres, enxampats en un supermercat / Foto: CC

Mossos ha lliurat a Càritas Sant Cugat aliments furtats en supermercats de la nostra ciutat i Barcelona. La donació s'ha fet en no localitzar la procedència d'una part de productes alimentaris incautats en la detenció de tres veïns de Terrassa. Els Mossos van interceptar els individus, de 24 a 42 anys, quan conduïen a excessiva velocitat per Sant Cugat el 6 de juny passat.

Prèviament a la detenció, els individus havien abandonat una bossa d'escombraries plena de productes d'alimentació d'un supermercat de Sant Cugat, que van ser lliurats als propietaris. En l'escorcoll del vehicle, els agents van localitzar més bosses amb aliments, dels quals no es va esbrinar la procedència. Aquests productes s'han lliurat a Càritas.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, van ser traslladats a comissaria on van ser denunciats per delictes de furt i van ser citats per personar-se davant del Jutjat de Guàrdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.