La Floresta engega aquest divendres nou dies de Festa Major amb el pregó dels Capgrossos


  • Comparteix:

Imatge de la Festa Major de l'any anterior

Imatge de la Festa Major de l'any anterior

Els Capgrossos de la Floresta donaran el tret de sortida aquest divendres a set dies de Festa Major al districte. Dansa, àpats populars, les ja clàssiques Olimpíades Bandarres, música de tot tipus, esports, teatre i activitats infantils són l'atractiu d'un programa que coordina un any més l'associació El Senglar Cultural. Aquest cap de setmana arriben les primeres propostes de la gresca de la Floresta.

Divendres
La festa arrencarà aquest divendres a les set de la tarda amb el pregó a càrrec dels Capgrossos de la Floresta i continuarà amb un concert de la Coral Tardor i de Cor Jabato. A dos quarts de nou s'oferirà coca i cava per a tothom. A partir de dos de deu de la nit hi haurà la firà de la cervesa, el 3r BeerFestFloresta, amb les actuacions de Tierra Gravedad Cielo, Elephant Step i Dj Set. Totes aquestes activitats es faran al parc de les Dones.

Dissabte
El segon dia de celebració començarà amb un dels plats forts de la Festa Major, la 5a edició de les Olimpíades Bandarres, a partir de les nou del matí a les pistes poliesportives. Per inscriure-s'hi, cal enviar un correu electrònic a bandarreslafloresta@gmail.com. Per recarregar energies, el mateix espai acull un dinar popular. A partir de les quatre de la tarda, al parc de les Dones hi haurà una jornada de grafitis amb el feminisme de temàtica i, també, la segona edició del torneig de petanca. Al mateix espai, a les sis, una sessió d'Urban Dance. Per tancar la jornada hi haurà música i espectacles a la plaça de Miquel Ros a partir de les vuit del vespre, amb actuacions d'artistes de Cabaret, una batucada a càrrec de Mamatraka, i música de Dj Groucho Balcan Party, Golfo De Guinea (Dj Cumbia) i un concert de Dani Pulmón.

Diumenge
El diumenge començarà amb una de les cites esportives més destacades de l'any, la 35a Cursa de la Floresta, que partirà des del pàrquing de l'escola La Floresta a les nou del matí i que va a càrrec del Club Excursionista Independent. El matí és completa amb una altra activitat esportiva, un torneig de 3x3 de futbol sala organitzat per l'Olímpyc Floresta al pavelló esportiu. Per participar cal enviar un correu a coordinador@olimpycfloresta.net. A partir de dos quarts de deu de la nit, l'activitat es trasllada al Casino de la Floresta amb el teatre organitzat per La Global, el Show Espai 60 Gent Gran de la Floresta i tancarà amb El Club de la Floresta.

Les activitats s'allargaran també a dijous, divendres, dissabte i diumenge de la setmana que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.