Aterra a Sant Cugat el nou cap dels Mossos amb els operatius al carrer com a prioritat

Manel Rodríguez es posa al capdavant de la comissaria per fer front a robatoris i furts


Temes relacionats

Traslladen a Rubí l'inspector en cap dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat (27/abr/18)


  • Comparteix:

El sotsinspector Manel Rodríguez és el nou cap de la comissaria de Sant Cugat dels Mossos d'Esquadra, en substitució de Jordi Hosta. Vingut des de la comissaria de Rubí, Rodríguez situa com a principals eixos d'actuació a la ciutat el fer front als robatoris amb força a domicilis i els furts. Per això, les seves primeres accions al capdavant del cos al municipi han estat una reestructuració interna dels efectius locals i prioritzar la coordinació i els efectius al carrer.

En una entrevista a Cugat.cat, Rodríguez ha manifestat el bon aterratge que ha tingut a la ciutat, que es va formalitzar l'abril passat. En aquests temps, Rodríguez ha reestructurat l'organització de la plantilla per optimitzar els recursos amb la mirada posada en la coordinació amb altres cossos de seguretat i l'increment dels operatius al carrer. Com ha explicat el sotsinspector, això s'ha traduït en més efectius al carrer i l'adequació dels horaris a aquests dispositius.

Manel Rodríguez

El primer que hem fet és una reestructuració interna dels efectius. Ens hem privat de tasques de qualitat en benefici d'operatius al carrer amb més efectius. Hem adaptat els horaris.


L'objectiu d'aquests canvis és fer front a les dues principals problemàtiques de Sant Cugat en matèria de seguretat: els robatoris amb força a domicilis i els furts.

Manel Rodríguez

Tenim dos eixos molt definits. Els robatoris amb força a domicilis i els furts. És on estem posant tots els nostres esforços.


En aquesta nova etapa, Rodríguez ha arribat a Sant Cugat des de la comissaria de Rubí acompanyat d'un sergent que fa les funcions de sotscap.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.