El Mercadona del Mira-sol Centre tancarà tres setmanes a l'agost per reformes

L'activitat del centre comercial continuarà amb normalitat tret de tres establiments


  • Comparteix:

El Mercadona incorporarà novetats després de l'estiu / Foto: Localpres

El Mercadona incorporarà novetats després de l'estiu / Foto: Localpres

El Mercadona del centre comercial Mira-sol Centre farà un tancament de tres setmanes a l'agost per implementar amb obres de reforma el nou model de 'botiga eficient' de la cadena, encetat a finals de 2016, amb l'objectiu d'oferir nous serveis als consumidors i millorar l'estalvi de consum enèrgetic del local. Del 4 al 23 d'agost, els clients no podran comprar a l'establiment. L'aturada no afectarà l'activitat habitual del centre comercial.

Si bé l'activitat del Mira-sol Centre ve marcada per l'afluència de persones del Mercadona, les obres previstes per aquest mes d'agost no faran trontollar el dia a dia normal del mercat. Des del centre comercial expliquen que es va obrir la porta a les diferents botigues per fer coincidir les vacances amb l'aturada, però només tres establiments han acceptat l'oferiment.

Dins el nous serveis que els clients de Mercadona tindran al seu abast un cop finalitzin les obres destaquen un taulell de pernil al tall, una màquina llescadora de pa i una secció amb suc de taronja fresc acabat d'esprémer, entre d'altres.

L'objectiu de l'empresa és fer remodelacions en tots els seus establiments però les obres del Mira-sol Centre són les úniques previstes per aquest any a Sant Cugat.

La resta de botigues del centre comercial obriran amb normalitat tret de la Peixateria La Llotja i la botiga de menjar preparat Gasull Claramunt, que faran festa la segona i la tercera setmana d'agost, i la Carnisseria Corral, que tancarà la primera quinzena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.