Música, ball i castells, a la Diada en Honor a Sant Cugat dels Gausacs d'aquest dissabte


Temes relacionats

Obeses posarà la música a la Diada en honor a Sant Cugat dels Gausacs (19/jun/18)


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat tanquen la primera part de la temporada amb la Diada en Honor a Sant Cugat / Foto: Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat tanquen la primera part de la temporada amb la Diada en Honor a Sant Cugat / Foto: Gausacs

La música i el ball acompanyaran els castells en la Diada en Honor a Sant Cugat dels Gausacs aquest dissabte. L'acte, que serveix per tancar la primera part de la temporada dels camises verdes, s'obrirà al migdia amb un vermut popular i una ballada de swing i acabarà amb un concert de diversos grups, amb Obeses com a estrella, al parc de Ramon Barnils. A plaça, dos convidats de luxe, Minyons de Terrassa i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, que repeteixen respecte a l'any passat, en una diada que té la voluntat de convertir-se en una referència al món casteller.

La Diada en Honor a Sant Cugat va néixer el 2015 amb la voluntat de crear una diada que permetés allargar la primera part de la temporada fins a final de juliol i tenir una altra gran cita amb la ciutat més enllà de Festa Major abans de les vacances d'estiu, com ha explicat a Cugat.cat la presidenta dels Gausacs, Gemma Aristoy.

Gemma Aristoy

Els Castellers de Sant Cugat ens vam veure en la necessitat d'allargar la temporada prèvia a les vacances d'estiu. A la Festa Major fem els millors castells que podem, però al ser l'últim dia no ens podem lluir tant com ens agradaria. Per això vam establir aquesta diada.


Les activitats començaran a dos quarts de dotze amb el vermut popular al parc de Ramon Barnils, que anirà acompanyada d'una classe de swing amb Fem Lindy. A la tarda, serà el torn dels castells a la plaça d'Octavià, a partir de les sis.

Un dels objectius de la colla és que els santcugatencs s'impliquin en la celebració d'aquesta diada i en aquest línia, un dels punts àlgids del dia serà el concert d'Obeses, que actuaran al parc de Ramon Barnils, amb The Coficks Rovers i el T-24 com a teloners a partir de les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.