Els vehicles de 'renting' i 'leasing' podran pagar la tarifa de resident de l'àrea verda


Temes relacionats

L'Ajuntament demana 'més temps' per ajustar la implantació de l'àrea verda d'aparcament ( 9/mai/18)

Les respostes als dubtes sobre l'àrea verda d'aparcament ( 3/mai/18)


  • Comparteix:

L'àrea verda incorpora novetats

L'àrea verda incorpora novetats

Les persones empadronades que visquin fora de l'àrea verda amb un vehicle de 'renting' o 'leasing' podran pagar la tarifa de resident d'aparcament. Fins ara aquest tipus de vehicles, excepte els dels residents de l'àrea verda- havien de fer obligatòriament el pagament com a no residents d'una tarifa de 2,20 euros l'hora. A partir d'ara pagaran 0,70 euros.

Per poder optar a aquesta tarifa han de sol·licitar l'autorització telemàticament al web de Promusa o presencialment a l'Oficina d'Estacionament Regulat, al passeig de Francesc Macià 16-20. Es requerirà renovar la documentació cada dos anys.

La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, ha explicat a Cugat.cat que ja estava previst incorporar aquests vehicles, però que han esperat a gestionar la primera onada de dades per introduir-los..

Cristina Paraira

Nosaltres sí que havíem dit que els vehicles amb 'renting' o 'leasing' podrien formar-ne part. En la primera implantació, com que ha sigut un gran volum de gestió vam començar pels residents àrea verda i ara anem a per la resta.


Aquesta novetat arriba per la voluntat del consistori d'anar ajustant i seguir millorant el nou sistema d'aparcament, activat a finals d'abril. Un nou model de mobilitat que en dos mesos han rebut més de 1.300 altes de veïns residents a l'àrea verda, fent ús de la tarifa anual.

Paral·lelament, els residents de l'area verda també han donat d’alta 368 vehicles en l’abonament trimestral, 2.101 en el setmanal i 7.210 en la tarifa d’un sol dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.