Cal Temerari aposta per un funcionament més obert en assemblees on podrà assistir tothom

Les assembles se celebraran cada dos mesos i la ciutadana hi podrà dir la seva


Temes relacionats

Cal Temerari celebra aquest dissabte una assemblea oberta (13/jul/18)


  • Comparteix:

L'assemblea ho ha decidit aquest dissabte / Foto: @caltemerari

L'assemblea ho ha decidit aquest dissabte / Foto: @caltemerari

La renovació de la junta i el plantejament de la programació de les activitats anuals han estat algunes de les qüestions que s'han abordat a la segona assemblea de refundació del projecte de Cal Temerari. 25 socis s'han trobat aquest dissabte a l'espai cooperatiu per posar en comú la feina feta des de l'última assemblea celebrada. Aquesta reunió ha servit per consolidar la tasca dels vuit grups de treball que conformen Cal Temerari. En aquest sentit, també s'han tractat altres temes com la gestió del Quinto de Nadal i la seva Festa de Cap d'Any.

El membre de Cal Temerari Julià Mestieri ha explicat que a la trobada s'han volgut mantenir els espais d'assemblees obertes perquè tothom que vulgui es pugui implicar.

Julià Mestieri

La idea és transformar el funcionament de Cal Temerari en un funcionament obert. Volem crear aquest punt de contacte cada dos mesos per a què tothom que ho vulgui pugui aportar idees.


A partir d'ara, Cal Temerari funcionarà a través d'assemblees obertes que se celebraran cada dos mesos i que és on es prendran les 'grans decisions'. Mestieri ha explicat que les reunions de la junta de l'entitat es converteixen en reunions on persones, entitats i col·lectius podran venir a dir la seva.

Amb aquest nou procés, l'actual junta es dissol per donar pas a una de nova. Els membres de Cal Temerari es tornaran a reunir a l'octubre. L'entitat té 275 socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.