La Floresta tanca els primers tres dies de Festa Major amb un gran èxit de participació


Temes relacionats

Emilio Fernández i Alicia Garcia, guanyadors de la 35ena Cursa de la Floresta (15/jul/18)

Els florestans porten el gruix de les activitats del segon dia de Festa Major al Parc de les Dones (15/jul/18)

Els Capgrossos de la Floresta fan una crida a la convivència amb la natura en el seu pregó (13/jul/18)


  • Comparteix:

La Festa Major de la Floresta posa punt final al seu primer cap de setmana amb l'estrena dels Capgrossos del districte durant el pregó, activitats com la pintura de murals de temàtica feminista, un torneig de petanca, la tradicional cursa i el torneig de 3x3 de futbol sala de l'Olímpyc Floresta. Durant aquests tres dies de festa els florestans han sortit al carrer a gaudir d'una vintena d'activitats organitzades pels col·lectius del districte. La programació de Festa Major tornarà a partir d'aquest dijous i s'allargarà fins diumenge.



La disbauxa va començar divendres amb el pregó i una gran novetat, els capgrossos de la Floresta, quatre porcs senglars nascuts d'un taller al Centre Sociosanitari. Les bestioles van agafar el micròfon per demanar a la ciutadania més respecte i una millor convivència entre els veïns i la natura.

Capgrossos

Teniu el privilegi de veiure a Collserola! Un espai natura preciòs, però fràgil. Per això us volem demanar que aprengueu a conviure amb la natura, la respecteu i la conserveu.


La jornada de divendres no va acabar aquí i la festa va continuar amb la 3a edició del FestBeerFloresta i la música de DjSet. Després de la gresca de divendres, dissabte els florestans van haver de posar posar el despertador per no fer tard a les cinquenes Olimpíades Bandarres, que començaven a les nou del matí a les pistes poliesportives.

Ara bé, tot esforç té recompensa i després de suar la samarreta les olimpíades van posar punt final amb un dinar popular. Ja a la tarda el gruix de les activitats es va traslladar al Parc de les Dones amb un taller de grafitis de temàtica feminista, on els alumnes de dibuix del Centre Sociosanitari van deixar la seva empremta als murs del mateix. Mentrestant, els més grans es van animar amb un torneig de petanca. Tot plegat amenitzat per la música de la santcugatenca Eli Escoda.

Públic

Hem agafat i hem posat el nom de l'espai al mur / Divendres vam prendre cava i coca abans dels concerts i aquest matí hem anat a les Olimpíades Bandarres. / Anirem a veure el circ.


L'esport ha estat el protagonista de les activitats de diumenge amb la tradicional cursa de la Floresta i el torneig de 3x3 de futbol sala. Al torneig, organitzat per l'Olímpyc Floresta, s'hi ha apuntat una vuitantena de persones i la cursa ha aplegat prop de 200 participants. En parla el responble, Eduard Bartrina.

Eduard Bartrina

Estem molt contents perquè estàvem preocupats per si hi hauria participació o no. Hem reforçat el tema de l'aigua perquè els corredors no pateixin.


La Festa Major continua aquest dijous amb quatre dies més de festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.