Cinesa diu adéu a Sant Cugat després de 26 anys oferint cinema a la ciutat

Cugat.cat s'ha apropat a l'equipament per viure l'últim dia de projeccions


  • Comparteix:

Els cinemes Cinesa s'han acomiadat de Sant Cugat aquest diumenge després de 26 anys a la ciutat amb les últimes projeccions de les estrenes. L'arribada de les vacances i la final de la Copa del Món de futbol, segons han apuntat fonts de l'empresa, han provocat que l'adéu hagi estat menys emotiu per la falta d'afluència al cinema. A partir d'ara, l'espai que deixen lliure les dues sales superiors servirà per ubicar la Sala Polivalent, mentre que el govern local vol mantenir a la planta inferior dues sales que segueixin oferint els cicles de cinema i la versió original, a més d'altres projeccions.

Alguns dels últims clients de les sales Cinesa han explicat a Cugat.cat les seves sensacions.

Clients

Era el nostre cinema preferit perquè mai hi havia gent i el tracte era molt bo. La veritat és que ens sap molt greu. / Estic una mica trist perquè era el cinema on sempre veníem. Ara haurem de buscar un altre lloc. / El problema és que ara haurem d'agafar el cotxe per anar al centre comercial, quan aquí podíem venir caminant.


Cinesa ha gestionat el cinema de Sant Cugat des de 1992, data d'obertura de l'equipament. Durant aquest quart de segle a la ciutat, les sales han acollit activitats com els cicles de cinema d'autor, clàssic, temàtic i fantàstic, a més de les habituals estrenes de les últimes novetats de la cartellera.

L'últim film projectat ha estat 'El mejor verano de mi vida', de Dani De la Orden.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.