Els ajustos de l'aplicació de les àrees verda i blava arribaran al setembre

L'Ajuntament ha fet un estudi de camp durant el juliol i, després d'analitzar-lo, prendrà mesures després d'estiu


  • Comparteix:

L'àrea verda va entrar en vigor el 30 d'abril

L'àrea verda va entrar en vigor el 30 d'abril

L'equip de govern ajustarà l'aplicació de les noves zones d'estacionament regulat, en marxa des del 30 d'abril, al setembre. La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, ha explicat a Cugat.cat que durant aquest mes s'ha fet un estudi d'ocupació i funcionament de les noves àrees d'aparcament i que, una vegada analitzat amb detall, es podran fer els canvis corresponents.

Paraira insisteix que aquests ajustos formen part de la planificació, que ja incloïa avaluar l'aplicació després dels primers mesos per fer-hi els canvis necessaris, com l'ampliació als vehicles de 'renting' i 'leasing' per a residents de fora de l'àrea verda que es va fer la setmana passada. La tinenta d'alcalde de Mobilitat ha assenyalat que volen prendre decisions amb la màxima informació possible.

Cristina Paraira

S'ha fet el treball de camp amb una empresa i estem esperant que ens arribin les dades per poder-les explicar i prendre les mesures que calgui d'ajustament. Sempre hem dit que ho intentaríem fer amb dades objectives, com vam fer a la implantació.


Les àrees blaves i verdes no funcionaran a l'agost, com és habitual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.