Anul·lada la parada de bus de la plaça Joan Gassó de Valldoreix per obres


  • Comparteix:

Moment dels treballs de millora / Foto: EMD de Valldoreix

Moment dels treballs de millora / Foto: EMD de Valldoreix

La parada de bus de la Línia 1 (V1) de Valldoreix s'anul·la aquest dijous, entre les nou del matí i la una del migdia, per la instal·lació d'un coixí berlinès al passeig de Guineu. Els treballs provocaran modificacions del trànsit a l'avinguda de Can Monmany, entre el passeig de Carena i Joan Gassó, que serà de doble sentit. L'actuació comporta la prohibició d'aparcament en aquest tram durant el matí. Igual passarà al carrer de Pierrot, on l'EMD començarà a reparar l'asfalt a les vuit del matí.

Altres actuacions
Paral·lelament, l’EMD actuarà als carrers de Pierrot i Enamorats per fer reparar l'asfalt de la via. El primer carrer on s'intervindrà serà Pierrot aquest dijous, a partir de les vuit del matí, mentre que els treballs a Enamorats, entre el número 25 fins el 35, es faran aquest divendres. En els dos casos, l’aparcament estarà prohibit des de primera hora i fins que els treballs d’arranjament estiguin enllestits.

L’EMD vol garantir la seguretat del trànsit rodat com la dels vianants, evitant la degradació de l’espai i assegurant el respecte a la velocitat màxima de vila lenta de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.