Arriba la Castanyada 2004 amb un cap de setmana ple d'activitats


  • Comparteix:

Sant Cugat i els districtes programen diferents actes

Sant Cugat i els districtes programen diferents actes

Sant Cugat i els districtes es vesteixen de festa per celebrar la Castanyada. Els panellets i les castanyes compartiran protagonisme amb les nits més terrorífiques de Halloween, a Les Planes. L'Ajuntament i diferents entitats com La Unió han preparat activitats per a la canalla i els grans.

Avui comencen les celebracions de la Castanyada 2004 a Sant Cugat. La Floresta i Les Planes se sumaran al programa preparat per l'Ajuntament amb activitats per als més petits a la tarda i 'La nit més terrorífica a Les Planes'. El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, explica els actes que organitza l'Ajuntament i que s'emmarquen dins 'La nit més Jove'.

Toni Ramon

Els actes més propis de la Castanyada seran a les Planes, amb 'La nit més terrorífica', i a la plaça de l'Om amb l'Esplai Sarau, La Guitza i l'Esbart.


Els actes continuaran dissabte amb propostes com un ball de Castanyada, que tindrà lloc a les 11 de la nit a la Unió Santcugatenca. Durant tot el dia podrem gaudir dels tradicionals panellets, les castanyes i l'animació de carrer.

A més, la Unió ha preparat, per diumenge a les 5 de la tarda, una castanyada infantil a la seva seu, on els més petits podran gaudir d'un espectacle de ball. La companyia 'Sopars de duro', de Pep López, oferirà un espectacle d'animació titulat 'Puja aquí i balla', on tindrà un protagonisme especial la participació dire cta dels infants. Els més petits de Les Planes a més podran gaudir de l'Animació infantil amb castanyes i una xocolatada al Centre Cívic de Les Planes.

De la mateixa manera, l'Associació de Veïns de la Floresta amb col·laboració amb amb l'Espai jove de la Floresta realitzaran una festa a la plaça de l'estació d'aquest districte sancugatenc. La gent gran també se sumarà a la festa, diumenge, amb activitats a la Llar d'Avis de La Parròquia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.