Anhel celebra el primer aniversari a Sant Cugat amb l'objectiu d'arribar a les escoles

L'associació vol arribar als centres educatius per explicar als nens què és el dol perinatal


Temes relacionats

Anhel celebra el primer aniversari aquest diumenge al Parc de Ramon Barnils (20/jul/18)

L'associació Anhel neix amb la voluntat de donar suport a les parelles que passen pel dol perinatal (10/gen/18)


  • Comparteix:

L'associació Anhel Dol Vallès celebra el primer aniversari amb l'objectiu d'arribar a més famílies, centres hospitalaris i, fins i tot, escoles. Per commemorar-ho, els membres de l'entitat han preparat una tarda d'activitats familiars aquest diumenge al parc de Ramon Barnils. Anhel Dol Vallès és una associació sense ànim de lucre que treballa amb famílies que pateixen un dol relacionat amb l'arribada d'un nadó.

Anhel té, actualment, 30 socis i grups a Granollers, Castellar del Vallès, Sabadell i Terrassa, a més del de Sant Cugat. La presidenta de l'entitat, Guida Rubio, creu que la societat no està prou preparada per afrontar aquest tipus de dol.

Guida Rubio

Hem de saber que aquestes coses pasen i hem de saber com acompanyar a la gent que li passi. Crec que de cara a la societat fem una gran tasca per poder acompanyar millor la gent que es troba en aquesta situació tan devastadora.


Prop d'un centenar de pares, mares i infants s'han sumat a la jornada. Les famílies que han passat pel dol per la pèrdua d'un fill valoren el suport que van rebre d'Anhel en aquell moment.

Membres associació

T'ajuda a sentir-te escoltada perquè quan passes per un dol d'aquest tipus sents que no està reconegut, que estàs sola i que ningú t'escolta. D'aquesta manera tens un lloc on posar paraules, llàgrimes i et sents recolzada. / És un dol molt solitari i trobar aquest grup t'ajuda a superar-ho.


L'equip d'Anhel afirma sentir-se 'molt content' amb la feina feta el primer any, ja que es tracta d'un tema 'tabú' a la societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.