La novena i desena escoles oferiran, el curs vinent, tots els cursos d'infantil i primària


  • Comparteix:

El delegat d'Educació a la comarca es compromet a enllestir les obres d'ampliació per l'inici del curs vinent

El delegat d'Educació a la comarca es compromet a enllestir les obres d'ampliació per l'inici del curs vinent

La novena i desena escoles d'infantil i primària de Sant Cugat estaran totalment acabades per l'inici del proper curs 2005-2006, segons ha anunciat el delegat territorial d'Educació al Vallès Occidental, Eduard Galceran. En cas de complir-se aquest calendari, les obres del CEIP del Turó de Can Matas s'avançarien un any, ja que en un principi no estava previst que aquest centre funcionés a ple rendiment abans del curs 2006-2007.

Eduard Galceran ha assegurat, en declaracions a Ràdio Sant Cugat, que les línies d'educació primària de la novena i la desena escoles de Sant Cugat, que han entrat en funcionament aquest curs al Turó de Can Matas i La Guinardera, estaran totalment enllestides al setembre de l'any vinent. Escoltem el delegat territorial d'Educació al Vallès Occidental:

Eduard Galceran

Al setembre del 2005 tindrem totalment acabats els dos centres educatius, tant l'educació infantil, que ja existeix, com la primària.


Tot i que aquest era el calendari previst per a l'escola de la Guinardera, aquest anunci suposaria avançar un any l'acabament de les obres del CEIP de Can Matas, que en principi no havia d'estar enllestit fins alcurs 2006-2007.

Recordem que ara mateix les dues escoles disposen d'educació infantil, és a dir, classes per a nens i nenes de 3 a 6 anys. El 19 d'octubre passat, però, la Generalitat va aprovar destinar una partida per incorporar a aquests dos centres l'educació primària completa. Això implicarà la construcció d'un nou edifici a cada escola, que haurà de donar cabuda a les dues noves línies de primària, per a alumnes d'entre 6 i 12 anys. Això vol dir que cada centre comptarà amb 12 classes més de cara al proper curs. Eduard Galceran:

Eduard Galceran

Es preveu la construcció d'aules pels 6 cursos d'educació primària, per nens de 6 a 12 anys. Seran 12 aules per 12 grups que van apart de les aules d'infantil que ja n'hi ha.


Segons Galceran, doncs, la novena i la desena escoles de Sant Cugat oferiran el proper curs tot el tram complet d'educació infantil i primària, per a nens d'entre 3 i 12 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.