El Mercat del Disseny torna aquest diumenge al Mercantic


  • Comparteix:

L'activitat està organitzada pel Mercantic

L'activitat està organitzada pel Mercantic

El Mercantic proposa aquest diumenge tafanejar les novetats que porta el Mercat del Disseny, un punt de trobada de dissenyadors de moda, complements, accessoris i dissenys industrials, entre d'altres. L'espai acull unes 10 o 12 paradetes que complementen l'oferta fixa del Mercantic. El recinte obrirà a dos quarts de deu del matí fins a les quatre de la tarda i l'entrada serà gratuïta. A les dotze del migdia tindrà lloc l'habitual concert-vermut a El Siglo.

La responsable de màrqueting del Mercantic, Anna Aner, ha explicat que el Mercat del Disseny lliga amb l'essència artesanal del Mercantic.

Anna Aner

Des de llums fins a peces de decoració. Tot fabricat de forma artesanal i sempre en relació amb la decoració de la casa. No és disseny gràfic, és disseny industrial.


Aner també ha confirmat que els diumenges de juliol i agost no es cobrarà entrada, com s'havia fet fins ara entre les onze i les dues del migdia, per una disminució de l'afluència de públic. El Mercantic romandrà tancat del 6 al 22 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.