Tots els CAP de Sant Cugat obriran a l'estiu


  • Comparteix:

Els centres obriran de vuit a tres de la tarda / Foto: Localpres

Els centres obriran de vuit a tres de la tarda / Foto: Localpres

Els tres centres d'atenció primària (CAP) de Sant Cugat obriran de vuit del matí a tres de la tarda, entre el aquest dilluns i el 10 de setembre. La mesura, que vol donar resposta a l'augment de demanda dels últims anys, arriba a través de l'assignació de recursos feta pel Servei Català de la Salut (CatSalut). Aquesta dotació ha comportat la incorporació d'un metge, un pediatre i una infermera al CAP Turó de Can Mates. A més, entre aquestes dates, el CAP Sant Cugat centralitzarà les urgències a la tarda, amb un pediatre, medicina de família, infermeria i radiologia simple.

Aquest any, el CAP Sant Cugat deixarà de ser l'únic centre de referència obert a l'agost. L'increment poblacional del municipi ha motivat un canvi de cobertura sanitària i ara, els tres centres atendran les consultes de medicina general, pediatria, infermeria, rehabilitació i atenció especialitzada.

La novetat forma part de les propostes de millora en atenció sanitària treballades per la Generalitat, el consistori i MútuaTerrassa, operadora dels centres. Durant aquest període, la mesura preveu l'obertura del consultori de la Floresta als matins i el tancament del de les Planes.

En cas de dubte, es pot trucar al 061 (CatSalut Respon), que funciona les 24 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.