El Museu Marilyn Monroe recorda l'actriu amb una visita guiada i la projecció d'un documental


Temes relacionats

Sant Cugat recorda Marilyn Monroe en el 56è aniversari de la seva mort ( 5/ago/18)

La Casa-Museu Cal Gerrer segueix els passos de Marilyn Monroe a Nova York ( 4/mai/18)


  • Comparteix:

El Museu Marilyn Monroe de la Casa-Museu Cal Gerrer commemora aquest diumenge el 56è aniversari de la mort de l'actriu nord-americana amb una visita guiada especial que arrenca a les dotze del migdia, a càrrec de Frederic Cabanas, propietari del museu i responsable de la Fundació Cabanas. La visita es complementarà amb la projecció del documental 'La carta secreta de Marilyn Monroe', del mateix Cabanas, en què s'exposa la història de la carta que Marilyn va escriure una setmana abans de morir, en la qual revela els seus principals temors del moment.

De fet, fins al 9 de setembre l'espai proposa l'exposició 'Marilyn in New York. Side by side'. Es tracta d'una mostra fotogràfica que segueix els passos de la intèrpret durant una visita a Nova York. L'exposició, amb 60 imatges i tot tipus d'objectes i documents personals relacionats amb Monroe.

La mostra està organitzada pel 'marilynòfil' santcugatenc Frederic Cabanas, que ha destinat més de 35 anys a recopilar una col·lecció d'objectes i documents relacionats amb l'estrella de Hollywood. L'exposició permet fer un repàs biogràfic a la trajectòria de l'estrella i veure les fotografies més famoses de l'actriu com també veure les imatges que va fer Cabanas amb la seva càmera durant la seva recerca a la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.