La PAS organitza una jornada per recollir aliments i accessoris per a gats aquest dissabte


  • Comparteix:

La recollida es farà al centre comercial de Mira-sol / Foto: PAS

La recollida es farà al centre comercial de Mira-sol / Foto: PAS

La Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) ha organitzat per a aquest dissabte una jornada per recaptar aliments i accessoris per als gats que custodien. La plataforma acceptarà material nou i de segona mà, sempre que estigui en bon estat, tant de particulars com d'empreses. La donació es podrà fer de nou del matí a nou de la nit en un espai cedit del centre comercial de Mira-sol.

Des del col·lectiu asseguren que aquest any ha estat 'especialment complicat' per les pluges de primavera, que 'han fet sortir' molts cadells i colònies de gats, la majoria en mal estat. La presidenta de l'entitat, Yolanda Muñoz, ha fet una crida a la ciutadania perquè doni 'tot el que pugui'.

Yolanda Muñoz

Aquest any estem desbordadíssims, perquè les pluges de primavera han fet que surtin moltes ventrades en mal estat, desnutrides, amb problemes de visió. I no ho podem afrontar sols, demanem ajuda a la ciutadania perquè aporti allò que bonament pugui.


L'entitat animalista considera l'ajuda als gats del carrer 'el més urgent' que tenen a l'agenda ara per ara a la ciutat, ja que no disposen de refugi i les cases d'acollida 'no donen a l'abast'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.