Mas Gener dóna avui el tret de sortida a tres dies de festa grossa amb la tradicional rua


  • Comparteix:

Imatge de la rua de l'any passat / Foto: Localpres

Imatge de la rua de l'any passat / Foto: Localpres

El barri de Mas Gener de Mira-sol engega aquest divendres la Festa Major amb un programa carregat de propostes per a tota la família i que tindran lloc a la Pista Poliesportiva. La gresca, que mantindrà el costum de no fer pregó, arrencarà a dos quarts de vuit del vespre amb la tradicional rua pels carrers del barri amb la Banda Mas Gener. Una de les novetats de la festa d'enguany és el 'holi festival', a un quart de vuit. A les nou tindrà lloc el sopar de germanor seguit d'un festival de 'country. La festa culminarà amb un concert a partir de dos quarts d'onze amb 'Music and Dreams'.

La rua sortirà des de la Pista Poliesportiva i passarà pel carrer Conca, la rambla Baixador, Tanger, Aragó i Granada.

El president de l'associació de veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu d'aquesta festa és que la gent acabi les vacances passant-ho bé.

Josep Lluís Lolo

Que vinguin a participar i a gaudir de la festa. Nosaltres farem la difusió corresponent per arribar al màxim de gent possible. Quan tornin de vacances, nerviosos perquè tornen a treballar, almenys que tinguin tres dies de gresca i s'ho passin bé.


Dissabte 1 de setembre
El segon dia de la festa grossa començarà a les onze del matí amb una bicicletada popular que sortirà des de la pista poliesportiva i recorrerà alguns carrers del barri per acabar, de nou, a la pista. L'altra proposta que tindrà lloc a mig matí és una festa de l'escuma amb espectacle musical. La tarda es destinarà a la festa infantil, amb inflables i jocs tradicionals, i a una sessió de zumba i altres balls que començarà a dos quarts de set. Al punt de les nou començarà la botifarrada a preu popular, acompanyada d'havaneres i cançons de taverna i un concert de versions amb el grup 'In-versions' a mitjanit tancarà la jornada.

Diumenge 2 de setembre
La festa continua a les nou del matí amb la cursa de cotxes teledirigits. A les onze, els més petits podran gaudir d'inflables d'aigua que s'instal·laran a la pista. L'arrossada popular, un dels plats forts de la gresca, tindrà lloc a les dues del migdia. Un espectacle de màgia a dos quarts de quatre amenitzarà el dinar i posarà punt final a la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.