La 24a Festa Major de Sol i Aire posa de nou de manifest la cohesió del veïnat


  • Comparteix:

La 24a Festa Major de Sol i Aire ha donat aquest divendres el tret de sortida amb la tradicional mostra d'horts i collites dels veïns del barri i un sopar popular. Es tracta el primer dia d'una gresca que agrupa tots els habitants de la zona i també familiars i amics, que no es perden aquesta oportunitat de reforçar els llaços d'aquesta comunitat establerta al bell mig de Collserola.



Enguany no hi ha hagut pregó per encetar les activitats que tindran lloc durant tot el cap de setmana. Tot i així, l'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha adreçat unes paraules al veïnat i ha subratllat la cohesió que demostren amb la gresca.

Carmela Fortuny

És una festa autèntica, que fa barri i també ciutat. És un exemple de cohesió social, des de la senzillesa i també des d'un treball conjunt.


Precisament, la cohesió i la germanor és un dels trets diferencials que el veïnat de Sol i Aire vol posar de manifest durant la festa major, que l'any que ve farà un quart de segle de vida. Ho explica el president del Grup d'Autoprotecció i vicepresident de l'Associació de Veïns i Propietaris, Manel Soler.

Manel Soler

Fem germanor durant tot l'any. La festa major és una trobada que no podem perdre. L'any que ve la farem més grossa encara.


La gresca també ha servit per celebrar el tret de sortida dels tràmits perquè el parc natural de la serra de Collserola disposi del nou Pla Especial de Protecció del medi natural i del paisatge.

El primer dia de festa grossa de Sol i Aire ha tingut la presència de regidors del PDeCAT-Demòcrates, Cs, ERC-MES, ICV-EUiA i el PSC i del vocal de Cultura l'EMD de Valldoreix, Quim Castelló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.