El sector del taxi santcugatenc secunda la vaga indefinida convocada pels sindicats

Els taxistes mantenen les mobilitzacions i insten a Foment a resoldre el conflicte


Temes relacionats

Els taxistes comencen dos dies de vaga en protesta contra la suspensió del decret que limita les VTC (25/jul/18)


  • Comparteix:

Desenes de taxis bloquegen el pas a la Gran Via de Barcelona des de divendres / Foto: ACN

Desenes de taxis bloquegen el pas a la Gran Via de Barcelona des de divendres / Foto: ACN

El sector del taxi santcugatenc se suma a la vaga indefinida convocada pels sindicats aquest divendres després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi decidit mantenir la suspensió cautelar del reglament metropolità que limita la concessió de llicències de vehicles amb conductor (VTC), utilitzades per plataformes com Uber i Cabify. La convocatòria de vaga es va acordar aquest divendres després d'una assemblea a la Gran Via de Barcelona on centenars de taxistes van decidir continuar les mobilitzacions i col·lapsar el centre de la ciutat fins que el Ministeri de Foment modifiqui el Reglament d'Ordenació de Transports Terrestres.

L'encarregat de relacions públiques de Ràdio Taxi Sant Cugat, José Luis Roldán, ha explicat a Cugat.cat que mantindran la vaga fins 'tenir una resposta més contundent del Ministeri de Foment i del Govern de la Generalitat'.

José Luis Roldán

L'afectació és del cent per cent dels taxistes. Hi ha hagut una assemblea aquest matí a Gran Via on s'ha decidit seguir amb la vaga indefinida fins tenir una resposta més contundent del Ministeri de Foment i la Generalitat de Catalunya.


En aquest sentit, el ministeri ha anunciat en un comunicat aquest dissabte a la tarda que es reunirà amb les entitats del Taxi i VTC per abordar el conflicte. També ha fet una 'crida a la calma' i demana a les associacions de taxistes que 'tornin a la normalitat' per avançar en 'una solució conjunta'. Tant Ràdio Taxi Sant Cugat com Taxi Sant Cugat i Excel Taxi s'han sumat a la vaga indefinida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.