Nou pas per l'eliminació de les torres elèctriques de la Floresta

Endesa ha estès una nova línia elèctrica subterrània al districte


  • Comparteix:

Un tram arranjat / Foto: Endesa

Un tram arranjat / Foto: Endesa

Endesa ha estès una nova línia subterrània a la Floresta que permetrà, després de l'estiu, la retirada de 40 torres metàl·liques de la línia que va de la BV-1468 a la C-16, que representen més de dos quilòmetres de cablejat aeri. Els treballs han servit per desplegar més de 700 metes de cablejat subterrani a l'avinguda d'Emeterio Escudero i al carrer de Buscarons que s'ha enllaçat amb una línia ja existent. L'actuació ha suposat una aportació per part de la companyia elèctrica de 256.000 euros.

Les obres també permeten que es puguin enllaçar les línies amb dos centres de transformació, que facilitarà, en puntes de demanda, garantir i millorar el servei.

Tot plegat respon a un acord entre Endesa i el Parc Natural de la Serra de Collserola signat l'any passat i que suposarà la inversió de 4,5 milions per part de l'elèctrica. Això facilitarà la integració i racionalització de la xarxa elèctrica als veïnats de l'espai natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.