Tall de trànsit a l'avinguda Pere Planas de la Floresta fins a finals d'agost


Temes relacionats

Comencen les obres per reconvertir la plaça de Miquel Olivella de la Floresta en un espai per a vianants (13/mar/18)


  • Comparteix:

Cruïlla de l'avinguda Pere Planas i el carrer Joan Planas amb la plaça Miquel Olivella / Foto: Google Maps

Cruïlla de l'avinguda Pere Planas i el carrer Joan Planas amb la plaça Miquel Olivella / Foto: Google Maps

L'avinguda de Pere Planas de la Floresta, entre el carrer de Joan Planas i el carrer del Casalot, queda tallada al trànsit a partir d'aquest dilluns per obres de reforma a la plaça de Miquel Olivella. Es preveu que les actuacions finalitzin entre el 20 i el 27 d'agost i consistiran en el soterrament de serveis en el tram de l'avinguda més proper a la plaça. Únicament es permetrà la circulació dels veïns i es proposa, com a alternativa, desviar-se pels carrers de Diputació, l'avinguda d'Emeterio Escudero i del Montseny.

Les línies 3 i 4 d'autobús canviaran provisionalment el recorregut i transcorrerà per la plaça del Doctor Villar, carrer de la Diputació, Pont del Diari, avinguda d'Emeterio Escudero, plaça dels Porters, avinguda del Montseny i Camí de Can Flo. A partir d'aquest punt, seguiran amb l'itinerari habitual.

A més, les parades de la plaça de Miquel Olivella, avinguda de Pere Planas, avinguda de Pere Planas - carrer d'Adrià Pardos i avinguda de Pere Planas - passatge de Sanatori del Fumet queden temporalment fora de servei i es traslladen a l'avinguda de Pere Planas - Camí de Can Flo i a la plaça del Doctor Villar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.