Les Planes recupera la seva Festa Major del 7 a l'11 de setembre

La gresca estrenarà la cobertura de l'Espai Pere Grau i els arquitectes seran els pregoners


Temes relacionats

Comissió de Festes de les Planes renuncia organitzar la festa major en no estar a punt la coberta de les pistes ( 1/jun/17)


  • Comparteix:

L'Espai Pere Grau es va inaugurar el juny / Foto: Localpres

L'Espai Pere Grau es va inaugurar el juny / Foto: Localpres

Les Planes recuperarà la Festa Major del 7 a l'11 de setembre. Després que l'any passat els veïns decidissin no celebrar-la perquè no estava enllestida la cobertura de les pistes el districte viurà cinc dies de gresca repartits en quatre espais. La membre de la comissió de la Festa Major de les Planes Emilia Cruz ha explicat a Cugat.cat que la fi de les obres de l'equipament farà que 'es visqui amb més tranquil·litat sense patir per si plou o no'. El pregó de la festa anirà a càrrec dels arquitectes encarregats del projecte de cobertura de les pistes, Arqbag.

La cobertura de les pistes és la gran protagonista de la Festa Major i canvia totalment la planificació de les activitats, segons Cruz.

Emilia Cruz

Tenim un espai, tot i que també farem festa a fora, com per exemple el 'laser tag', que el farem a la muntanya. Però quan vinguin actuacions, el fet de no haver de pensar si plou què fem i quan ho hem d'anul·lar ens dóna molta tranquil·litat.


Divendres 7
La festa arrencarà a les set de la tarda amb la missa de la Mare de Déu al Casal del Pi de Can Borrull. A les vuit, es farà la cercavila d'inici amb la batucada BatuKeTumba des de la Font d'en Colom fins a l'Espai Pere Grau, on els arquitectes encarregats de la cobertura de les pistes i d'altre projectes, com el de les ajudes per a l'eficiència energètica i el Ringo Rango, faran el pregó. El sopar de carmanyola, Les Planes Talent amb karaoke i el concert de 'Music Planents' tancaran la jornada.

Dissabte 8
La jornada de dissabte arrencarà a les deu del matí amb el circuit d'scalèxtric i el simulador de Fórmula 1 a l'Espai Pere Grau. Ja a la tarda, l'esport i els jocs seran els protagonistes. Primer, amb el 'Laser Game' a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau a les quatre i el campionat de jocs de taula al Casal de les Planes a les cinc. Al vespre serà el torn per 'Humor Amarillo' a l'Espai Pere Grau, seguit de la discomòbil del Nostre Club i el campionat de FIFA, els dos a la mitjanit. Durant tot el dia es podrà veure l'exposició de fotografies històriques 'Vivències' a l'espai ECO.

Diumenge 9
La tradicional cursa atlètica del barri donarà el tret de sortida a les activitats a les deu del matí. A la mateixa hora, al Santuari de la Mare de Déu de la Salut se celebrarà la missa de Festa Major. A les onze els planencs podran refrescar-se en un tobogan de 100 metres i inflables entre el carrer del doctor Modrego i la plaça del Coll de la Creu d'en Blau, que també acollirà la festa de l'escuma a la una. A les dues, es podrà gaudir de la botifarrada popular, culminada amb l'espectacle de Bollywood a l'Espai Pere Grau.

Dilluns 10
El concurs de graffitis ocuparà bona part del dia, des de les deu fins les sis i les activitats se centraran a la tarda. El campionat de petanca al Casal a les cinc i les Boles Humanes a l'Espai Pere Grau posaran la nota esportiva en un dia que acabarà amb el concurs de truites i el ball amb l'orquestra Mitjanit.

Dimarts 11
L'últim dia de Festa Major començarà amb la Fira d'Artesans a les deu del matí i 'zumba' a les dotze del migdia a l'Espai Pere Grau. A les dues, l'equipament acollirà l'arrossada popular, seguida del concurs de menjar flams i punt final amb la festa Holi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.