L'escola La Vall recapta mes de 60.000 euros per cooperació amb la seva marxa solidària


  • Comparteix:

Els diners es destinaran a la República Democràtica del Congo

Els diners es destinaran a la República Democràtica del Congo

L'escola La Vall ha aconseguit recaptar prop de 62.500 euros en la quarta edició de la Marxa Solidària. Amb la quantitat recaptada, l'objectiu de construir un pou d'aigua potable a la República Democràtica del Congo està més a prop.

La caminada s'ha realitzat aquest divendres al matí. Les 1.100 alumnes del centre han viscut la jornada amb molta intensitat i il·lusió. La cap de secundària i qualitat de l'escola La Vall, i responsable de la Marxa, Mia Carreras, explica com ha anat la jornada.

Mia Carreras

Ha anat tot molt bé i amb els diners recaptats es podrà construir integrament el pou d'aigua que era el nostre objectiu


L'acte ha consistit en fer un recorregut al voltant de l'escola i per Bellaterra, i per cada quilòmetre fet per les alumnes, els seus patrocinadors personals, és a dir, pares, familiars i amics que s'hi han volgut afegir, aportaven una donació econòmica.

Amb els 62.497 euros recaptats, que es donaran a la Fundació Montblanc, es podrà construir l'esmentat pou per al proveïment d'aigua potable al dispensari mèdic i als centres d'atenció social de Kimbondo, a la República Democràtica del Congo.

En la darrera edició de la Marxa solidària, realitzada l'any 2000, es van recaptar fons per un consultori mèdic a l'Índia. Aquest any, la iniciativa s'emmarca dins l'Any de l'Esport organitzat pel Parlament Europeu i es pretén que les alumnes s'identifiquin amb les causes dels projectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.