Tres detinguts mentre intentaven robar en un restaurant de Sant Cugat


  • Comparteix:

La detenció es fruit de la col·laboració entre Mossos i Policia Local

La detenció es fruit de la col·laboració entre Mossos i Policia Local

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres passat tres homes mentre intentaven robar en restaurant de Sant Cugat. Els fets es van produir cap a les dues de la matinada i el toc d'alerta el va donar una de les patrulles de paisà destinades a la prevenció de robatoris en l'operatiu conjunt amb la Policia Local. Els joves ja han passat a disposició judicial i estan en llibertat amb càrrecs.

La patrulla va veure els homes, amagats i en actitud vigilant, durant la seva ruta i quan van veure que feien moviments estranys al costat d'un sac de runa van acreditar-se i demanar als homes que s'identifiquessin. Una vegada va arribar la Policia Local, es va escorcollar els homes i es va trobar, amagada, una bossa amb tornavisos, una clau anglesa i llanternes. Per aquest motiu, se'ls va detenir per robatori en grau de temptativa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.