Sant Cugat oferirà habitatge temporal a alumnes i professors de la UAB

Serà a través d'un conveni amb la universitat i la Generalitat


  • Comparteix:

Sant Cugat oferirà, per al nou curs, habitatge temporal per a professors i estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El consistori ja està contactant amb propietaris que vulguin acollir aquest perfil d'inquilins, siguin o no de Sant Cugat, durant el curs universitari a canvi d'un lloguer. La iniciativa es tira endavant a través d'un conveni entre l'Ajuntament, la universitat i l'Agència Catalana d'Habitatge per cercar noves possibilitats d'accés a la vivenda.

L'alcaldessa accidental i tinenta d'alcalde d'Habitatge, Susanna Pellicer, ho ha avançat a Cugat.cat.

Susanna Pellicer

No fa falta tenir un llogater molt de temps, potser t'interessa tenir-lo vuit mesos, el que dura el curs. Està funcionant a altres llocs.


Pellicer reitera que a Sant Cugat hi ha un problema d'habitatge i que el consistori ha de sumar-se a tots els projectes possibles, ja siguin externs o amb Promusa, per incrementar l'oferta d'habitatge de lloguer. De vegades, però, les apostes no funcionen com va ser la inclusió d'habitatges buits a la borsa de lloguer municipal. El consistori apunta dificultats a l'hora de trobar aquests pisos, fins el punt de finalitzar el contracte amb l'empresa encarregada Hàbitat3.

L'Ajuntament referma el compromís per continuar explorant vies de lloguer assequible amb la mirada posada, sobretot, en els projectes de l'empresa municipal d'habitatge. Amb la previsió que, d'aquí a 13 anys, un 5% dels habitatges de la ciutat siguin habitatge públic protegit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.