Detenen un lladre que fugia en bus després de cometre un robatori

Viatjava amb un altre home que va aconseguir escapar dels agents


  • Comparteix:

Mossos ha fet la detenció en un operatiu amb Policia Local

Mossos ha fet la detenció en un operatiu amb Policia Local

Els Mossos, en una actuació coordinada amb la Policia Local, van detenir divendres passat un individu que havia comès un robatori en una casa de Terrassa. L'home va ser interceptat pels agents mentre viatjava en bus, a dos quarts de dues de la matinada, a prop de la rotonda de l'Hospital General. Quan els Mossos van fer baixar l'home i el seu acompanyant del vehicle, aquest últim va aconseguir fugir. El detingut va passar a disposició judicial i va ser posat en llibertat amb càrrecs. En el moment de la detenció, els homes portaven a sobre dues bicicletes plegables i joies d'or.

La detenció de l'individu, de 43 anys, es va produir quan els Mossos van aprofitar l'aturada del bus per entrar al vehicle a fer una inspecció rutinària. En veure la parella d'homes en actitud sospitosa van procedir a l'escorcoll i van detectar objectes de valor, la procedència de les quals els homes no van saber justificar.

Segons les explicacions del conductor del bus, els homes havien pujat al vehicle a Terrassa amb una motxilla. Quan aquesta va ser localitzada, els agents van trobar peces de roba i sabates per canviar-se, tornavisos i guants.

Els Mossos mantenen oberta la investigació per localitzar el fugat i esbrinar la identitat de les víctimes, objectes del robatori.

Dispositiu policial contra robatoris en habitatges
Els Mossos continuen efectuant, amb la Policia Local, les tasques preventives contra els robatoris en habitatges. Amb motiu de les vacances d'estiu, un helicòpter de Mossos ha sobrevolat aquests dies la ciutat en el marc d'aquest dispositiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.