Els peatges de la C16 entre Barcelona i Manresa, dels més cars de l'Estat


  • Comparteix:

El peatge de les Fonts, una parada obligatòria si es travessa la C16 / Foto: Maps

El peatge de les Fonts, una parada obligatòria si es travessa la C16 / Foto: Maps

Els peatge del Túnel de Vallvidrera i els del trajecte entre Sant Cugat i Manresa per la C16 són el segon i els tercers més cars de l'Estat espanyol. Segons un informe d'Automobilistes Europeus Associats (AEA), passar pel túnel que connecta Sant Cugat amb la capital catalana costa 25 cèntims per quilòmetre, mentre que arribar a la capital del Bages costa 24 cèntims per quilòmetre, travessant els peatges de les Fonts i de Manresa. Al capdavant d'aquesta classificació hi ha la barrera del túnel del Cadí. Travessar-la costa 11,82 euros, és a dir, 39 cèntims per cadascun dels seus 29,7 quilòmetres de longitud.

El Túnel de Vallvidretra fa 16,65 quilòmetres. Així, el trajecte costa entre 3,78 i 4,25 euros, segons l'hora. En el cas del trajecte de Sant Cugat a Manresa es recorren 41,8 quilòmetres, que suposen una despesa total d'entre 5,72 i 10,40 euros, segons el dia.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.