Les inscripcions per als nous cursos i tallers de la XCCP començaran el 5 de setembre


  • Comparteix:

Cartell de la nova programació

Cartell de la nova programació

La Xarxa de Centres Culturals i Polivalents (XCCP) ofereix a partir d'aquest octubre més de 200 propostes de cursos i tallers. La programació inclou activitats pensades per a tots els gustos i edats: informàtica, benestar i creixement personal, coneixement, gastronomia, art i formació musical, entre d'altres. Els interessats en participar en els suggeriments d'aquesta nova temporada, que s'allarguen fins al desembre, es podran inscriure a partir del 5 de setembre al web de la XCCP o en els mateixos espais on es faran els cursos i tallers.

Els santcugatencs podran gaudir a partir d'octubre d'un ampli programa de propostes. Com és habitual la gastronomia és una de les protagonistes de la programació. Cuina de diferents països, receptes sanes i saludables, cuina tradicional i de mercat, rebosteria i fins i tot maridatges seran presents a l'Aula gastronòmica.

La música i la dansa seran, també, dos pilars del programa amb una trentena d'activitats, des de classes particulars per iniciar-se amb un instrument fins a danses temàtiques. La informàtica i les noves tecnologies, diferents disciplines de la costura, les activitats físiques com el ioga i els pilates, la sostenibilitat, l'esport i les activitats familiars completen amb desenes de propostes la nova programació.

La XCCP ha programat unes activitats específiques per als joves majors de 12 anys i els infants amb cursos i tallers adaptats a les seves necessitats.

Les propostes de la XCCP es repartiran entre la Casa de Cultura, el Casal Torreblanca, el Centre d'Art Maristany i Casa Aymat, el Casal del Mira-sol, el Casino de la Floresta i el Casal les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.