Satisfacció des de la Residència Santa Rosa per la participació durant la Setmana de la Gent Gran

El ball de bastons, una de les activitats de la Setmana

Societat

Publicat el 2/nov/04 per Víctor Llopart

La Setmana de la Gent Gran que s'ha celebrat a la Residència Santa Rosa ha arribat al seu final aquest diumenge. Durant tota la setmana s'han portat a terme una vintena d'activitats que han aconseguit una molt bona participació, en el que ha estat l'última setmana de la Gent Gran amb Roser Asencio com a presidenta del Casal.

Campionats de parxís, dominó, billar, actuacions d'entitats santcugatenques, una obra de teatre, un campionat de petanca i una actuació musical han estat algunes de les activitats que s'han desenvolupat durant tota la setmana a la Residència Santa Rosa, durant la Setmana de la Gent Gran. Roser Asencio, presidenta del Casal, s'ha mostrat molt satisfeta amb l'afluència de públic i per les actuacions que s'han fet. L'escoltem:

Roser Asencio

Ha anat molt bé. Casi diria que millor que els anys anteriors. Hi ha hagut molta concurrència i ha pres part molta gent. Tots els actes han estat destacats


Roser Asencio, però, ha viscut amb aquesta la seva última setmana de la Gent Gran com a presidenta del Casal, ja que el proper 4 de novembre presentarà la seva dimissió i serà substituïda per l'actual secretari de l'entitat, Jordi Tardà. Ho explica ella mateixa:

Roser Asencio

El dia 4 d'aquest mes jo dimiteixo perque porto ja molts anys i em trobo cansada. A més, es necessita gent més jove. El qui era secretari de la junta passarà a ser el president


La celebració ha acabat amb un aperitiu, l'entrega de trofeus de les diverses competicions, un ball i una desfilada de mantons de manila.