Milers de persones visiten el cementiri municipal per Tots Sants


  • Comparteix:

Les visites s'han esglaonat durant tot el cap de setmana

Les visites s'han esglaonat durant tot el cap de setmana

Prop de 10.000 persones han visitat el cementiri municipal durant els darrers dies amb motiu de la celebració de la Diada de Tots Sants. Enguany, les famílies santcugatenques han esglaonat més les seves visites, aprofitant el llarg cap de setmana, i des de dijous el cementiri s'ha omplert de santcugatencs que han portat flors als seus difunts i han aprofitat per condicionar els nínxols.

Com cada any, milers de santcugatencs han aprofitat la Diada de Tots Sants per acostar-se fins el cementiri municipal a visitar els seus difunts. Coincidint amb aquestes dates, són moltes les persones que volen recordar els seus familiars i amics desapareguts, i ho fan portant flors a les seves tombes i condicionant els nínxols.

El llarg cap de setmana, provocat pel fet que la festivitat de Tots Sants ha caigut en dilluns, ha fet que les visites s'hagin esglaonat més que en anys anteriors. D'aquesta manera, els santcugatencs han omplert el cementiri des del passat dijous. Ho explica un dels responsables del cementiri municipal, Manuel Lora.

Manuel Lora

Com que hi havia tres dies de festa, la gent ha vingut al cementiri de forma més esglaonada, des del passat dijous i fins aquest dilluns.


Moltes persones han optat per dirigir-se al cementiri en autobús. L'Ajuntament va habilitar un servei especial per arribar-hi durant tot el cap de setmana i durant la Diada de Tots Sants, quan la freqüència de pas va arribar a ser de només mitja hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.