Els Castellers de Sant Cugat participaran a la jornada de diumenge del Concurs de Tarragona

La colla encara 'amb il·lusió' el repte de participar amb les millors colles del món casteller el cap de setmana dels 6 i 7 d'octubre


Temes relacionats

Esgotades les entrades per la jornada de diumenge del Concurs de Castells de Tarragona (31/jul/18)

Els Gausacs consoliden la Diada en Honor a Sant Cugat (22/jul/18)

El Concurs de Castells de Tarragona dels Gausacs, des de dins ( 2/oct/16)


  • Comparteix:

Els Gausacs, en una edició anterior del concurs / Foto: Castellers de Sant Cugat

Els Gausacs, en una edició anterior del concurs / Foto: Castellers de Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat competiran aquest any per segona vegada en la seva història a la jornada de diumenge del Concurs de Castells de Tarragona, quan es reuneixen les 12 millors colles segons la classificació de la revista Castells. Els Gausacs, tretzens però que hi participen perquè els Minyons de Terrassa, cinquens, mai no participen al concurs, encaren el repte d'estar a 'la primera divisió castellera' amb 'il·lusió' i amb l'objectiu de reunir els màxims castellers possibles per portar a plaça 'com a mínim un castell de 9' i 'els millors castells de 8'. El concurs tindrà lloc el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça.

El cocap de la colla santcugatenca, Toni Serra, ha destacat a Cugat.cat que participar de la darrera jornada del concurs és un aparador per Sant Cugat al món casteller i que ho intentaran fer 'el millor possible'. Serra, això sí, ha explicat que compartir plaça amb les millors colles del país també serà una 'lliçó d'humilitat'.

Toni Serra

El fet d'haver entrat al diumenge vol dir que totes les colles que hi haurà a la plaça tenen castells superiors als nostres, per tant és una lliçó d'humilitat. També ens fa il·lusió perquè reconeix el treball de l'any passat i intentarem fer-ho el millor possible.


Crida als santcugatencs per participar al concurs
Des de la colla fan una crida a la població santcugatenca per participar dels castells 'amb l'excusa' d'aquest esdeveniment i poder viure el concurs 'des de dins', formant part de la colla. Ho ha explicat la presidenta de l'entitat, Gemma Aristoy.

Gemma Aristoy

Ens agradaria molt que tot el municipi fos conscient de la dimensió d'aquesta participació. Convidem a qualsevol santcugatenc a acompanyar-nos, a posar-se una camisa verda i poder compartir el fet d'estar a una pinya i viure els castells.


De fet, tant Aristoy com Serra han assegurat que els castells que provaran durant la jornada dependran dels membres amb què puguin comptar.

En l'última edició, el 2016, els Gausacs, amb 420 membres, van acabar quarts el dissabte en una jornada que van guanyar l'any 2014. Les entrades per la jornada de diumenge es van exhaurir en poc més d'una hora i mitja.

El 2000 els castellers ja van participar a la jornada de diumenge del Concurs de Castells de Tarragona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.