Consulta el calendari escolar 2018/2019


  • Comparteix:

Les escoles tornen a omplir-se de nens / Foto: Ajuntament

Les escoles tornen a omplir-se de nens / Foto: Ajuntament

El curs escolar arrenca aquest dimecres, dijous en el cas dels batxillerats, amb més de 20.000 alumnes a Sant Cugat. Les classes acabaran el 21 de juny, les vacances de Nadal seran entre el 22 de desembre i el 7 de gener i el període de Setmana Santa, entre el 13 i el 22 d'abril. A aquests períodes i als dies festius intersetmanals s'hi han de sumar els tres dies de lliure disposició que tria cada centre, que es poden distribuir pels tres trimestres, sempre que no coincideixin amb els dies de començament i final de les classes.

Les escoles d'adults arrencaran, com a molt tard, el 19 de setembre, mentre que a les escoles oficials d'idiomes poden començar fins el 26 de setembre.

Una vegada acabat el curs, encara hi haurà temps per les proves extraordinàries de setembre d'educació secundària obligatòria, de primer de batxillerat, cicles formatius d'ensenyaments esportius i arts plàstiques i disseny, que es faran del 2 al 4 de setembre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.