Activitats per a tots els públics aquest dissabte a la Festa Major de les Planes

El 'Lase Game' i 'Humor Amarillo' són dues de les més destacades


  • Comparteix:

L'exposició 'Vivències' revisarà l'evolució del districte

L'exposició 'Vivències' revisarà l'evolució del districte

La Festa Major de les Planes encara aquest dissabte el dia amb més activitats per a tots els públics. Destaquen els dos jocs per equips 'Laser Game', que tindrà lloc a la plaça de la Creu d'en Blau a les quatre de la tarda i 'Humor Amarillo', a les deu de la nit a l'Espai Pere Grau, així com l'exposició de fotografies històriques del districte 'Vivències', que s'inaugurarà a l'espai ECO a les dotze del migdia.

La jornada de dissabte arrencarà a les deu del matí amb el circuit d'Scalèxtric i el simulador de Fórmula 1 a l'Espai Pere Grau. Ja a la tarda, l'esport i els jocs seran els protagonistes. Primer, amb el 'Laser Game' a la plaça de la Creu d'en Blau a les quatre i el campionat de jocs de taula al Casal de les Planes a les cinc. Al vespre serà el torn per 'Humor Amarillo' a l'Espai Pere Grau, seguit de la discomòbil del Nostre Club i el campionat de FIFA, els dos a la mitjanit. Durant tot el dia es podrà veure l'exposició de fotografies històriques 'Vivències' a l'espai ECO. Ho ha explicat la membre de la comissió de Festa Major de les Planes Emilia Cruz.

Emilia Cruz

És un audiovisual i una exposició de fotografies de veïns de les Planes que s'anomena 'Vivències'. Des dels anys 50 fins a l'actualitat, veïns expliquen les seves històries.


Diumenge 9
La tradicional cursa atlètica del barri donarà el tret de sortida a les activitats a les deu del matí. A la mateixa hora, al Santuari de la Mare de Déu de la Salut se celebrarà la missa de Festa Major. A les onze els planencs podran refrescar-se en un tobogan de 100 metres i inflables entre el carrer del doctor Modrego i la plaça de la Creu d'en Blau, que també acollirà la festa de l'escuma a la una. A les dues, es podrà gaudir de la botifarrada popular, culminada amb l'espectacle de Bollywood a l'Espai Pere Grau.

Dilluns 10
El concurs de graffitis ocuparà bona part del dia, des de les deu fins les sis i les activitats se centraran a la tarda. El campionat de petanca al Casal a les cinc i les Boles Humanes a l'Espai Pere Grau posaran la nota esportiva en un dia que acabarà amb el concurs de truites i el ball amb l'orquestra Mitjanit.

Dimarts 11
L'últim dia de Festa Major començarà amb la Fira d'Artesans a les deu del matí i 'zumba' a les dotze del migdia a l'Espai Pere Grau. A les dues, l'equipament acollirà l'arrossada popular, seguida del concurs de menjar flams i punt final amb la festa Holi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.