La cursa i la botifarrada populars protagonitzen el tercer dia de Festa Major de les Planes


Temes relacionats

L'agraïment d'Arqbag al barri de les Planes al pregó marca l'inici de la festa grossa del districte ( 8/set/18)


  • Comparteix:

La cursa popular és una de les activitats més tradicionals de la Festa Major

La cursa popular és una de les activitats més tradicionals de la Festa Major

La tradicional cursa atlètica donarà el tret de sortida a les deu del matí a les activitats d'aquest diumenge de la Festa Major de les Planes. A la mateixa hora el Santuari de la Mare de Déu de la Salut acollirà la missa de Festa Major, en una jornada en què també destaca la botifarrada popular, a partir de les dues del migdia.

Els planencs podran refrescar-se en un tobogan de 100 metres i inflables entre el carrer del doctor Modrego i la plaça de la Creu d'en Blau, que també acollirà la festa de l'escuma a la una. La membre de la comissió de la Festa Major de les Planes, Emilia Cruz, ha destacat a Cugat.cat tant la cursa com la botifarrada popular, que enguany canvia de dia.

Emilia Cruz

La cursa popular ja fa molts anys que la fem. I també destaca la botifarrada, que les últimes vegades l'havíem fet dissabte a la nit i aquest any la canviem a diumenge el migdia, aprofitant que són cinc dies de festa.


A les dues, es podrà gaudir de la botifarrada popular, culminada amb l'espectacle de Bollywood a l'Espai Pere Grau.

Dilluns 10
El concurs de graffitis ocuparà bona part del dia, des de les deu fins les sis i les activitats se centraran a la tarda. El campionat de petanca al Casal a les cinc i les Boles Humanes a l'Espai Pere Grau posaran la nota esportiva en un dia que acabarà amb el concurs de truites i el ball amb l'orquestra Mitjanit.

Dimarts 11
L'últim dia de Festa Major començarà amb la Fira d'Artesans a les deu del matí i 'zumba' a les dotze del migdia a l'Espai Pere Grau. A les dues, l'equipament acollirà l'arrossada popular, seguida del concurs de menjar flams i punt final amb la festa Holi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.