Fortuny: 'El més important era oferir una alternativa perquè les famílies de La Mirada s'organitzin'

L'alcaldessa espera que es pugui reprendre la normalitat a la Mirada al més ràpidament possible


Temes relacionats

Els 170 alumnes de l'escola La Mirada començaran el curs amb retard ( 7/set/18)

L'AFA de La Mirada lamenta 'el trasbals' que suposa per a les famílies l'endarreriment de l'inici del curs ( 7/set/18)


  • Comparteix:

Fortuny ha visitat les obres aquest matí

Fortuny ha visitat les obres aquest matí

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha expressat la seva 'preocupació' per la situació de les famílies de l'escola La Mirada, que han vist com l'inici de curs s'endarreria fins el dilluns 17. Fortuny ha explicat a Cugat.cat que ha visitat les obres aquest divendres al matí i ha constatat que no estarien a punt per començar el curs. Llavors, han començat les gestions per trobar una alternativa per a les famílies, que finalment ha cristalitzat en l'obertura de la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori durant la setmana vinent per acollir els 170 alumnes del centre.

Fortuny ha remarcat la necessitat d'oferir una opció perquè les famílies puguin 'organitzar-se' amb les criatures, ja que ha assenyalat que moltes programen les seves vacances per coincidir amb les dels fills i una setmana sense escola podria comportar problemes. L'alcaldessa ha assenyalat que s'ha actuat el més ràpidament i efectiva possible.

Carmela Fortuny

De vegades ens passa que quan ets al territori copses les coses de manera molt més directe. El meu equip, jo i la directora de l'escola hem confirmat que si no podia estar acabat calia informar el més ràpid possible perquè les famílies es puguin organitzar.


Fortuny ha parlat també de la resta d'escoles i ha assegurat que les obres que s'han fet a l'estiu estaran llestes abans del començament del curs. Hi destaquen especialment les millores a la cuina i l'eliminació de goteres a la Joan Maragall i la millora del paviment a l'escola Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.