El servei d'acollida per als alumnes de La Mirada inclourà finalment el servei de menjador

L'escola no obrirà portes dimecres perquè els treballs d'ampliació dels mòduls no estan enllestits


Temes relacionats

Els 170 alumnes de l'escola La Mirada començaran el curs amb retard ( 7/set/18)

Fortuny: 'El més important era oferir una alternativa perquè les famílies de La Mirada s'organitzin' ( 7/set/18)

L'AFA de La Mirada lamenta 'el trasbals' que suposa per a les famílies l'endarreriment de l'inici del curs ( 7/set/18)


  • Comparteix:

L'endarreriment en la instal·lació dels nous mòduls ha provocat la situació

L'endarreriment en la instal·lació dels nous mòduls ha provocat la situació

El servei d'acollida per als infants de l'escola La Mirada, a la Biblioteca de Volpelleres, s'allargarà finalment de nou del matí fins a dos quarts de cinc de la tarda, amb el servei de menjador inclòs per als infants de P4 i P5, que s'oferirà a l'institut Joaquima Pla i Farreras, segons ha confirmat a Cugat.cat l'AFA del centre. La Generalitat assumirà el cost del trasllat dels alumnes fins a l'institut, ha assegurat la regidora d'Educació, Esther Salat. Originalment el servei d'acollida només havia d'estar disponible fins a quarts d'una. Tot plegat arriba arran que l'escola, amb 170 alumnes, no estarà llesta per obrir portes dimecres a causa de l'endarreriment als treballs d'ampliació dels mòduls que la conformen. Està previst que el centre obri el dilluns 17.

La 12a escola de Sant Cugat
La Mirada és la 12a escola de la ciutat i està projectada la seva construcció definitiva, el cost de la qual avançarà l'Ajuntament. Això és possible gràcies a un conveni de col·laboració entre el consistori i la conselleria d'Ensenyament, que és qui té la competència en aquest àmbit.

L'acord estableix que la Generalitat retornarà durant els anys 2020, 2021 i 2022 més de 5,2 milions d'euros, fet que representa el 80% de la inversió. De la seva banda, l'Ajuntament avança els diners per a la construcció amb la intenció de poder comptar amb el centre definitiu els propers cursos i donar resposta a l'augment de la demanada a la ciutat.

De moment, però, el centre funciona en mòduls i arrencarà aquest curs amb tres línies a P3. La instal·lació dels nous mòduls necessaris encara no està completada, fet que ha provocat preocupació entre els pares de l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.