Nou retard de l'inici del curs a l'institut Leonardo da Vinci

Els alumnes d'ESO i batxillerat començaran finalment dilluns 17 de setembre a les noves instal·lacions


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les obres

Imatge d'arxiu de les obres

Els alumnes de secundària i batxillerat de l'institut Leonardo da Vinci començaran finalment el curs dilluns 17 de setembre. Tot i que en un principi el centre havia programat l'inici de les classes per aquest divendres, s'estan ultimant les obres a l'institut, fet que obliga a endarrerir, de nou, l'arrencada del curs, segons ha informat a Cugat.cat el centre. Així, els més de 500 estudiants que s'incorporen al nou Leonardo hauran d'esperar fins dilluns vinent per entrar a les aules.

Institut Leonardo da Vinci
Inicialment, s'havia programat l'inici del curs per als alumnes de secundària el 14 de setembre, quan també ho havien de fer els de batxillerat. Les obres del centre, que s'ha construït de nou, s'han d'enllestir, fet que ha obligat a ajornar l'inici de curs fins al 17 de setembre. La mesura afecta uns 550 estudiants de secundària i batxillerat, que són els que s'incorporen al nou edifici, mentre que els de cicles formatius es mantenen a l'antiga seu.

Encara falten dos mesos perquè les obres estiguin totalment enllestides, però s'ha garantit que les aules estiguin a punt per rebre l'alumnat. Les obres del centre, un dels més grans de Catalunya, amb més de 30 aules que acolliran més d'un miler d'alumnes, va començar l'abril de l'any passat i han costat set milions i mig d'euros, a càrrec de la Generalitat. El pavelló de l'equipament ha tingut un pressupost de 850.000 euros, assumits per l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.