Una exposició fotogràfica i les havaneres de Port Bo obren la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

La música, protagonista a Valldoreix / Foto: Port Bo

La música, protagonista a Valldoreix / Foto: Port Bo

La Festa Major de Valldoreix arrenca aquest dijous amb la inauguració de l'exposició fotogràfica de Catalonia Creactiva i les havaneres i rom cremat amb el grup Port Bo. Tot i que el pregó, a càrrec de la presidenta de l’Associació Anita, Carolina Amado, serà divendres, la festa grossa del territori enceta aquest dijous un programa que s'allargarà fins l'Oktoberfest, el cap de setmana del 28 i 29 de setembre. El gruix de les activitats, però, serà durant aquest cap de setmana.

La presidenta de l'EMD, Susanna Herrada, ha explicat que la gran quantitat de propostes fa que no es puguin encabir totes en quatre dies.

Susanna Herrada

Per això la festa dura tants dies. Sant Cebrià és el diumenge 16 i no és només el cap de setmana. Hem de fer moltes activitasts perquè hi ha tantes entitats que volen participar que no ho podem encabir en un cap de setmana.


Divendres
Les activitats començaran a les cinc de la tarda amb berenar de pa i xocolata. Tot seguit, les activitats esportives prendran el protagonisme amb les primeres jornades dels tornejos de pàdel, tennis i handbol de Festa Major. L'animació i els espectacles infantils donaran pas, al vespre, al pregó de Festa Major. Ja a la nit, a dos quarts d'onze, l'Orquestra Cimarrón farà ballar als valldoreixencs al ritme de les seves versions.

Dissabte
Arriba el tradicional Mercadet del cap setmana, amb motiu de la Festa Major se sortejarà una panera amb productes de les parades. La programació de la jornada seguirà amb activitats al carrer com inflables, passejos en pony i minitennis, entre d'altres. La plaça del Casal de Cultura acollirà al punt del migdia una trobada de danses urbanes i l'entrega de premis del concurs de cartells de Festa Major.

La gastronomia pren el relleu i a partir de la una hi haurà arrossada popular a la plaça de l'Estació. A les vuit del vespre, l'Església Protestant de Valldoreix ofereix un concert de gospel. A partir de de les deu de la nit comença la final del segon 2n Concurs de Bandes Sound Music,, seguida de l'actuació de Buhos i la traca final amb el DJ Keké Kult.

Diumenge
S'encetarà amb esport, activitats al carrer i la tercera edició de la Caminada Popular de Valldoreix. A la plaça del Casal de Cultura hi haurà fira d'artesans i de dotze a dues, diada castellera amb els Castellers de Sant Cugat, els Xics de Granollers, i la Colla de Castellers d'Esplugues. A dos quarts d'una començarà la Missa de Festa Major a la Parròquia de Sant Cebrià i, a la mateixa hora, però a l'espai Garden, hi haurà el Concurs de Paelles.

La cercavila gegantera d'enguany commemora una efemèride especial, i és que els Gegants de Valldoreix compleixen 30 anys, per aquest motiu s'han muntat tallers pels més petits perquè coneguin la seva història. La Festa Major clourà amb l'espectacle 'Els colors del mar' a càrrec d'Eduard Iniesta i Piti Espanyol. Serà a les set a la Nau de Cutura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.