La xocolatada i la mostra d'entitats protagonitzen aquest dissabte la Festa Major de Volpelleres


  • Comparteix:

Les activitats familiars protagonitzen el dissabte

Les activitats familiars protagonitzen el dissabte

La Festa Major de Volpelleres proposa aquest dissabte activitats per a totes les edats. La tradicional mostra d'entitats i comerços del barri donarà pas a la xocolatada, a la tarda. La música tancarà les propostes a la nit.

Dissabte
La mostra d'entitats i comerços, de deu del matí a dues del migdia, obre les activitats de dissabte. A les sis de la tarda hi haurà xocolatada popular i mitja hora més tard els veïns podran gaudir d'una 'master class' de hip hop. La música protagonitza la nit, amb el concert de versions de William & Taylor seguit del DJ resident, Germinator.

Diumenge
L'esport enceta els actes de diumenge, amb el campionat de Futsal per a adults a partir de les deu del matí. Des de les onze del matí i fins les dues del migdia funcionarà l'espai 'Juga i crea', amb jocs per als més petits. A les dotze del migdia tindrà lloc una master class de zumba i a la una serà el moment del vermut amb swing. Una hora més tard, els socis de l'associació de veïns podran gaudir d'un tast de cerveses. El campionat de Futsal per als més petits i un espectacle d'animació infantil tancaran els actes de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.